Dorpsraad Kerkwijk

online

We hebben 4 gasten en geen leden online

Servicepunt Automobiel

Aankondiging Zaltbommel

 

Vrijwillige chauffeurs van Servicepunt Automobiel komen bij u thuis.

 

Pilot met extra vervoer met vrijwillige chauffeurs voor kernen Bommelerwaard

 

Voor en door inwoners

Servicepunt Automobiel wil in de Bommelerwaard  starten met het aanbod voor vervoer met vrijwillige hulpchauffeurs die met de eigen auto rijden. Wie gebruik wil maken van AutoMobiel registreert zich eerst bij het Servicepunt Thuiswonen. Voor 2019 is er geen contributie. U  kunt dan het hele jaar onbeperkt ritten aanvragen. Hiervoor belt u naar het coördinatiepunt in Tiel. De medewerker daar kijkt of er een chauffeur beschikbaar is die u kan brengen en/of ophalen. Het servicepunt regelt de afspraak met de chauffeur. U betaalt voor de rit € 0,30 per kilometer direct aan de chauffeur. 

 

Voor Bommelerwaard zoekt Automobiel vrijwillige chauffeurs

Voor het project AutoMobiel zoekt Automobiel vrijwillige hulpchauffeurs in alle kernen als  Gameren, Kerkwijk, Bruchem, Poederoijen en de anderen. Woont u in de Gemeente Zaltbommel en wilt u ook hulpchauffeur worden voor AutoMobiel? Voor informatie of aanmelden neemt u contact op Servicepunt AutoMobiel uit Tiel via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 088 7004 100.

 

Verschillende alternatieven

 De gemeente Zaltbommel kent verschillende alternatieven voor haalbaar en betaalbaar vervoer voor de dorpen aan in de gemeente. Naast het project Automobiel kunnen inwoners ook gebruik maken van Versis ( regiotaxi) en de buurtbus. Voor de gemeente is het belangrijk dat inwoners zonder eigen vervoer toch mobiel zijn en blijven. Daarom zijn wij erg blij dat er  verschillende mogelijkheden zijn voor vervoer. De inwoner kiest welke optie het beste past’. 

Copyright © 2014 Dorpsraad Kerkwijk